Sidor

lördag 12 maj 2012

NYANSER VIT-VITGULT-GULT

Allt  i trädgärden och naturen har kommit på nästan en vecka, man hinner inte riktig med. Att sätta igång med sina trädgårdsdrömmar, kan bli en stormande passion.  I min trädgård finns det inte plats för "den goda smaken". Låter mej gärna inspireras,  men jag följer mina drömmar.
Och här är några exempel på  just nu i - så vit/gul det kan bli - en ljummen kväll då lyser blommorna som små lycktor.

Brudspirea

Fortfarande vitippor

samurajhjärta alba

Fritillaria  alba

ljugultulpan med regndroppar

Hundtandlilja californicum

Gullvivor

4 kommentarer:

 1. I sin egen trädgård är man fri att göra hur man vill och inte behöver man följa några trender. Det är bara att blomma ut i sin lust och fantasi och njuta av resultatet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu så har vårblommmorna exploderat. Vi fick ett ljummt regn någon dag, precis vad som behövdes. En ljuvlig tid!
   Idag var trädgårdensdag i Sverige, och jag har varit hos min granne, med många andra besökare. Men jag återkommer med ett bildbesök.

   haenfin dag margareta

   Radera
 2. Visst är det härligt med vita blommor i skymningen! De riktigt lyser mot allt det gröna. Mycket vackert!
  Vi har fått regn idag och blir det sol och värme framöver så får växterna fart. Bra med regn, för det är så fruktansvärt torrt! När jag planterade igår var det som att gräva i fnöske...
  Ha en fin lördagskväll!

  Kram, Lisa

  SvaraRadera
 3. Vi fick ett ljumt regn någon dag ocg de var en riktig välsignelse förr växterna. Dessutom så blev 2 tunnor fulla med regnvatten. Härligt! Bra för växthuset! Dessutom så doftar det så härligt efter ett regn. Men nu har oxå sniglarna kommit (mördersniglar) och de äter av mina liljekonvaler med randiga blad och trillum gillar de rackarna med! Köpte snigelgift från danmark som var exklusiv i pris. Få se vad som händer!

  trevlig måndag margareta

  SvaraRadera