Sidor

onsdag 30 maj 2012

GNOLA GNOLA

På väg med bilen till Katrineholm. 3mil.  Här ska handlas sommarbyxor och festklänning. Sommarbyxor helst i linne och (numera) resårband.(hihihi), är tvungen att acceptera, men vill inte.  Allt känns härligt, solen lyser, nästan ingen trafik. Och så börjar jag gnola, 1låt som  hördes  mycket på 70-talet. Hur kommer det sig. Där sitter jag, ingen radio på och så gnolar jag helt plötsligt på ;
She lives in Bootshouse down by River
Blå är min färg och i år är det mycket snyggt  i blått

Ser ni texten - ja så är det tyvärr

Snyggare än vad de ser ut
Pretty Belinda

Men hur gick det med byxorna - ständiga överraskningar, tänk vad en vinter kan ställa till. Men av 6par byxor jag provade så blev det dessa svarta linnebyxor. Tur att det numera finns sittpall i provhytterna, puh, puh så jobbigt. Nej,  det blev ingen festklänning - men jag föll pladask för den här trasan - så blå så blå och tunn tunn bomullvoile.


6 kommentarer:

 1. hejsan Maggan !

  Oh ja, vilken bedårande färg. Såg en i ungefärlig färg på Kappahl i sådan där rynkad modell o.tunn allt syntes rakt i genom, nästan 400 kr.Men fy jag såg ännu tjockare ut i den, såg sedan en annu fetare madame med en sådan på sig.Hennes man hade säkert pröjsat den.

  Då får jag vackert vänta till rean på sensommaren.
  Hade nämligen tänkt mig något i just den blå färgen, har gått i rosa nu sedan förra sommaren.
  Har DEA-Axelssons och Lindex de har också modell större.För oss fullvuxna kvinnor med rätt mått runt om.

  Får vi se Dig i helfigur med de fina plaggen.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 2. En underbar blå färg, du kommer säkert att vara jättefin i den. Blått har alltid varit min favoritfärg, men jag passar egentligen bäst i varmt grönt och rött. Det är inte ofta jag handlar kläder, men om jag måste eller bara har lust till det, så går jag ofta in i en affär som heter Fanny där dom för mitt favoritmärke Cappocino. Deras kläder och storlekar passar nästan alltid på mig och det gör att jag står ut med att handla kläder om det behövs.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är den blå flickan, har alltid gillat blått i alla nyanser. Men nu de senare åren har jah gått över till skockladbrun och svag aprikosa nyanser. Men blev riktig glad då jag såg att blått har kommit tillbaka. Dessutom har jag noterad att jag har börjat bli en klädnörd. Vid min ålder! Cappuccino känner jag till har flera trevliga kläder av dem. En del byxor som oftast sitter mycket bra. Men nu ska vi på fest den 9/6 och då var jag helt enkelt tvungen att ta tag i saken. Vi har en pytteliten affär här i samhället, men är inte riktig nöjd med hennes sortiment. Dock idag då jag hälsade på fanns det nåt ssom tilltalade mej.

   margareta

   Radera
 3. Jättefin knallblå färg. Jag gillar knallblått och turkos. De är nog mina älsklingsfärger just nu men det är lite olika. Knallrosa är fint och gult är fint och en del gröna. Huvudsaken att färgerna lyser. Jag gillar inte mesfärger. Att prova i provrum är en pina tycker jag och att betala är en ännu värre pina. Jag nöjer mig med ett par gympabyxor inför sommaren tror jag.

  SvaraRadera
 4. Årets färg är blå, alla nyanser i blått. Äntligen har den kommit tillbaka.
  Men idag var jag iväg igen, och då, fastnade jag för en blå klänning tror det är en klänning jag kan ha ofta.

  Annars går jag mest i långbyxor. Snygga ska de var och sitta bra. Men här hemma är det oftast gympabyxor.

  margaret

  SvaraRadera
 5. Sicken grannlåt damen inhandlat! Linnekläder tillhör mina favoriter, så skönt på sommaren. Plagg i bomullsvoile, måste vara fantastiskt! Det vill jag också ha!
  Hemmakostymen ja, här är det ofta flanellbyxor he he. Har ett par musgrå som jag drar runt i. Så underbart långt ifrån de kläder jag har på jobbet = )

  Ha det gott,
  Lisa

  SvaraRadera