Sidor

torsdag 31 maj 2012

BLÅ, BLÅ, BLÅ

Idag iväg igen. Måste ju ha något som jag kommer in i. Som inte är för kort, och "lite" anständigt fför min ålder,  inte genomskinligt,  och gärna  ha på flera gånger än en gång.  Åkte först till stora orten Katrineholm igen. Var där igår oxå . Men då skulle jag ju oxå prova byxor - och de var en pärs - , och skor. Nej, tyvärr det som var snyggt var till anerexior och 14 åringar. Sen finns det en liten butik "Eeva-Lisa" (som jag gillar skarp) som har extremt designate kläder exklusiva kläder i linn, nej, hjälp det var för extremt. Och limegrönt var jag verkligen inte inne på!

Här ska man helst var solbränd, trevligt

Och så något i blått som jag fastnade för. Fanns oxå i min storlek!

För kort! 


På väg hem stannade jag i till i våran lilla ort. Det finns endast EN pytteliten butik. Mycket är för extremt för mej, priserna oxå.  Men se där, som tur var hade jag kameran med, och tjejen ställde upp - att hålla - .  Jaa vad tro ni jag föll för; Passade perfekt!

  

2 kommentarer:

  1. Ibland kan lösningen finnas på närmare håll än man tror. Så många gånger jag åkt till stan för att köpa skor och kommit hem utan och varit till vår lilla skoaffär i Hammarstrand och hittat precis det jag skulle ha där.
    Torkad koskit finns att köpa på granngården på tal om din fråga.

    SvaraRadera
  2. Dagens ordspråk; Du behöver inte gå över ån efter vatten.


    margareta

    SvaraRadera