Sidor

söndag 27 maj 2012

RABARBERFESTIVAL

Rabarberfestival på Yxtaholm Slott! Jag blev bjuden - självklart säger jag, Ja tack. En sådan miljö. Strålande sol. Och alla dessa läckerheter. Vad mera kan jag begära på morsdag. Titta själv, bilderna talar för sig själv. Och Vonna de Young, känd affärskvinna, gick runt och hälsade alla välkommen. Men, hon ÄR trevlig, kul, lättsam.
Yxtaholm  i sin vårprakt

5året i rad med rabarberfestival


idag så blundar vi

tävlingsbidrgen börjar droppa in.........

småbarnen vill helst ha rabarbersaft

rabarbersaft ÄR gott, särskild om vi har värmebölja

trevliga engelska trädgårdsgungor i järn3 kommentarer:

 1. Guud, så trevligt det låter! Rabarber som är så gott. Att få smaska gotta i en sådan fin miljö kan inte heller vara fel.
  Grattis i efterskott på dagen = )

  Kram, Lisa

  SvaraRadera
 2. Många av slotten och herresäten i Sörmland är lättillgängliga på sommaren. Tackvare stattsbidrag, för hjälp till underhåll, så kan allmänheten komma dit och njuta av musik och theater. Kul att få se och vistas i KÅKAR från 16/1700-talet. Många gånger oerhörd vackra(men dammtorka,nej tack). Yxtaholm däremot är privat - men oerhört vackert inomhus. Man ser och märker att det är en kvinna som äger slottet.

  men gott var det margareta

  SvaraRadera
 3. Vilken trevlig festival! Ställde du upp med något bidrag? Hade dom tips på olika saker man kunde använda rabarbern till? Jag har gott om rabarber men inte så många recept, mest paj och saft.

  SvaraRadera