Sidor

onsdag 27 juni 2012

EKENÄS KVARN

Någon fyller år; Varför inte åka till EkenäsKvarn  och hitta en sommaraktig present där. Samtidigt som vi tar en kopp kaffe. Sitta ute mot den varma stugvärmen , lyssna på kvarndammenEkenäs Kvarn
Presenten, en engelsk tillbringaremot stugväggen eller?

Kanske här

svårt att välja 

klocka med rosor
5 kommentarer:

 1. Så fint och till och med vädret verkade bra.

  SvaraRadera
 2. Vi tycker mycket om att åka till SARA. Hon är inte så dyr på kaffe och bakverk, och hon är mycket generös då hon lägger upp en bakelse på tallriken. Sedan så köper jag hennes mjöl oxå. Stället är ju en gammal kvarn, och hon har satt igång kvarnen igen. Men Sara är egentligen kriminalpsykolog i London för tunga sexualförbrytare, sedan på hösten så tar hon flyget tillbaka till London.Hon är så vacker så hon skulle kunna bli filmstjärna istället än de där hemska jobbet

  margaareta

  SvaraRadera
 3. Det där såg ut som ett spännande ställe och vilken bra kombination med försäljning av mjöl och prylar och ha ett fik dessutom. Födelsedagsbarnet blir säkert nöjd med presenten.

  SvaraRadera
 4. Hon hade tipsat om "en blå kanna" då hon var där dagarna innan. Som tur var så fanns den kvar.En riktig saftkanna på sommaren.

  margareta

  SvaraRadera
 5. Underbara saker! Kannan kan jag ta ;-)
  Jag har skrivit det tidigare och jag gör det igen: vilken spännande kvinna hon är, Sara! Jag som ville bli profilerare... Men bangade ur pga att jobbet inte är helt riskfritt. Varken för en själv eller anhöriga... Nae, jag nöjer mig med att vara "vanlig" psykolog som jobbar inom skolan. Krim kan jag se på TV : )

  Kram, Lisa

  SvaraRadera