Sidor

fredag 8 juni 2012

FRISKVÅRD?

Kanske bäst att ta ett kort finns ingen kär som kan fota mej

Iskalt - tog kort själv  gick ju bra

Kallt kallt

varm på bryggan
En sån dag, en sån ljuvligt dag, helt i friskvårdstecken. Morgonpromenad över stora ängen med Franzzon. Ganska hård! Sedan järnhästen en stund! OCH SÅ CAFFELATTE ! som belöning. Vid 4-tiden fortfarande varmt och soligt, ner till bryggan, som var så varm att gå på. Och så fredagsdopp - men so kallt, jag lovar. Solen värmde då jag kom upp igen det kändes alldeles underbart. Tog kort på mej själv, då ingen annan fanns närvarande!

4 kommentarer:

 1. Brrr, jag känner ända hit hur kallt det var i vattnet! Vilket självplågeri, när det finns varmvatten i kranen hemma! Men du är modig du.

  SvaraRadera
 2. Sol hela dan, efter fm. promenaden satte jag mej i bilen skulle ha tag på ett par skor till festen imorron kl.12. I växthuset hade jag fått "helt plötsligt" en myrinvasion som skulle åtgärdas. Hittade inte bilnyckeln då jag åter skulle hem från orten, men en snäll tant hade tillvartaget nyckeln i provhytten. Tack tack tack. Och så hem i värmen. Då tänkte jag ; Nu hoppar jag i sjön så jag blir folk igen! Och genom ett trolleri så blev jag mitt vanliga jag. Men det var kallt

  margareta haentrevligkväll


  maargareta

  SvaraRadera
 3. Du är sannerligen en hårding! Det låter som en underbar dag, bortsett från badet, fniss.
  Hos oss har dagen varit fin, men efter 18 började det regna. Äntligen! Det ska visst regna i morgon också och DÅ kommer det att börja växa i trädgården! Jag har varit ute och planterat lite, trots regn. Det kanske gör mig lite i klass med dig vad gäller att vara en hårding ;-)

  Fredagskram från Lisa

  SvaraRadera
 4. Enda sättet att bli som folk igen , är att hoppa i spadet. Men bryggan var så varm och solen så skön. Sedan blev jag av med min huvudvärk. Och sov jag rak igenom hela natten.
  Vid regn kan jag rekommendera att gå ut i rabatterna och rensa och plantera, Rensa, då får du med all ogräs ordentligt.

  margareta hadesågott!

  SvaraRadera