Sidor

onsdag 4 april 2012

i will always love you

I will always love you;  Dolly Parton. Sannerligen en fin sopranröst. Den höll!!. Med honungsvatten och halstabletter 2 dagar innan. För en blivande sångerska är  rösten  hennes vertyg.  Men allt gick bra.  Så då fick hon sitt stipendium och hennes självförtroende stärktes. Nu blir det allvar!


Maja sjunger

 Redan en egen trio med egna texter och egen musik.
Avslutning vid kulturskolan, laddat med elgitarr, saxofon, piano, och ett gott självförtroende. Avslutningen svängde loss då tjejtrion  framförde 2 egna låtar.  Men mormor, som såg fram emot varje vårkonsert,  för henne kändes det lite vemodigt.

2 kommentarer:

 1. Förstår vemodet... Men tänk på att sorgen är den djupaste ära som glädjen kan få (kommer inte ihåg från vilken dikt de raderna kommer, men det är så fint).
  Kom på nu att fråga hur du fått in fågelsången på din blogg. Det är så mysigt! Om Tasse är här när jag kollar bloggen blir han alltid lika stirrig. han fattar inte var fåglarna är, hihi.
  Ha en mysig påskhelg!

  kram, Lisa

  SvaraRadera
 2. Hej,. Hur hon gjorde vet ej. Visst blir man glad av koltrastens porlande och tisslande.

  De var en avancerad sak. (Men om du titta noga så finns det verktyg under inlägget. Du måste gå dit, klicka på verktygen så kommer det upp en massa variabler, sedan går du till utforma. Och så..

  fick jag då äntligen hjälp av Maja (15år som sjunger så bra) hur hon gjorde, vet ej, men det var hemsk krånglig! Lycka till!

  SvaraRadera