Sidor

fredag 21 oktober 2011

ARILD, och Mölle i storm, men sedan Helsingör

Bjärehalvön, måste upplevas. Så gott som var du än befinner dig har du vacker utsikt. Söderut är det Skåneslätten, Kullaberg och Skälderviken. Västerut skymtar Danmark

Helsingör  fick ett besök , men vi hade glömt LADDAREN till kameran - så synd , en sååååå trevlig liten stad och fylld Anka blev middagen.

Birgit Nilsson Museum i Båstad var ju ett MÅSTE. Vill jag rekommendera. Klänningar som är fantastiska, och smycken från hennes karriär. museet har utformats enl hennes önskemål.


 
,, 

00

2 kommentarer:

  1. Jag har två av mina bröder och min son i Helsingborg så jag har varit där nere många gånger. Arild om sommaren är suveränt. Blommorna bara väller ut över murar och överallt. Ett av mina favoritställen i Skåne. Helsingör är en gullig liten stad med goda dofter av allt möjligt gott. Ett besök på Sofriro är ett måste om våren då dalen ner till havet är som vackrast

    SvaraRadera
  2. Jag ser på dina inlägg att du varit i mina trakter. Jag bor uppe på Söderåsen och min ena dotter bor sommartid i Mölle, så det var välbekanta vyer. Visst är här fint i Skåne, men det finns många vackra platser överallt i Sverige. Ha en bra vecka.

    SvaraRadera